tirsdag den 20. januar 2015

Them girls..

Jeg har nogle fantastiske veninder - Nogle har været der de sidste 15 år, og nogle er kommet igennem de sidste år. Men det ændre ikke på at de er FANTASTISKE, hver og én!

Nogle af os er på vidt forskellige steder i vores liv, men alligevel finder ud vi af at ses, ringe sammen og være sammen som var der ikke gået 3 måneder siden vi sås sidste.

For her er sandheden om os veninder - Det hele er ikke lyserødt, søde hjerter og time-lange telefonsamtaler hver aften om ulykkelig kærlighed, skæve øjenbryn, uregelmæssig menstruation og tilbud i VILA på strøget..

Sandheden er:

1 - Vi snakker også om hinanden. "Hvordan går det med den og den?" - "Er hun stadig ked af det over det der, med ham der?" - "Så du hende i hovedet da ham der sagde det der?"
True - Det gør vi. Ikke fordi vi vil være onde små djævle der prøver at vende alle mod hinanden, men fordi vi godt liiige vil høre om andre tænkte samme tanke som os?

2 - Når vi går på toilet sammen..
Er det altså ikke altid fordi vi skal sladre, det kan også være vi lige skal låne en tampon, rase ud, holde håret, eller have hjælp til at rette på kjolen (eller g-strengen) et sted som man ikke bare står og retter på, sådan midt i en folkemasse.

3 - Vi rager på hinanden - På den ikke frække måde.
Som i "Er der en knude jeg har fået her på ballen?"
Eller "Hvad er det lige jeg har her i armhulen? - Lugter jeg egentlig?"
"Og gider du lige se om du kan få fat på den popcorn-kerne der sidder mellem mine tænder?"

4 - Vi misunder hinanden - For vildt!
Selv om vi aldrig vil indrømme det, så gør vi det.
Ikke som i "eeej, Jeg gad godt have dine lange øjenvipper", men som i "for en i helvede, jeg gad godt at have din røv, dit hjem, din bankkonto, dit overskud og faktisk også din kæreste, men jeg er da glad på dine vegne, og nyder mit lorteliv!"

5 - Vi er også "beskidte".
Vi snakker også om sex - i lange baner. Størrelser, stillinger, lugten af sæden - For ikke at tale om smagen. Hvordan vi ordner vores kælemis, fantasier, behov (JA! Vi har dem også!) Og selvfølgelig vejleder vi hinanden i den helt store dildo-verden. Hvad ellers?

6 - Vi er pisse klamme!
Vi bøvser, vi prutter - Vi konkurrere mod hinanden i det, og ikke mindst roser vi hinanden for den yderst flotte og ildelugtende bøvs vi lige fik ud af det hvidløgsbrød og en tår cola!

7 - Vi kigger efter grimme mennesker på gaden..
.. Hvorfor? Fordi vi får det pisse godt med os selv, ved lige at få bekræftet at selv om vores morgen bestod af en havregryns-nyser og makeuprester fra igår, så er der bare nogle som ikke owner det lige så godt som os. Bilder vi os i hvert fald ind.

8 - Hvem fanden har bedt om hendes mening?
Det har du selv, og hvis I virkelig er veninder så får du den også uden filter.
Din røv ER stor i de bukser - Eller også er den der slet ikke.
Du ser faktisk herre gravid i den bluse, og helt ærligt.. Den farve der?
Det hele er altså ikke så sukkersødt, som der ser ud! Vi ved vi kan såre hinanden, men vi gør det alligevel.

9 - Madsvin!
Er der noget vi piger er, så er det nogle madsvin. Og det er altså ikke altid tapas og hvidvin - Det er klam pizza, chips og dip, tarteletter og frikadeller med brun sovs.
Og hvem kan egentlig spise på den klammeste måde? Og hey "gæt en ret!!!!" (Munden for fuld gab, og frit udsyn til en gennemgnasket something-something.)

10 - Snakken om hankøn.
Selvfølgelig snakker vi om hannerne - Store og små. Kærester og kiksere.
Og ALLE detaljer nævnes og demonstreres. Lige fra hvilken t-shirt han havde på, hvad han sagde, hvordan hans krops behåring var, og hvor stor hans bedste ven var, gerne målt ud fra størrelsen på en knyttet hånd!
Og nåååeh ja - Var han stønner? Og hvordan lød det?

Jeg kunne nævne mange flere ting, men noget skal jo være op til fantasien.
Så drenge - Vi er ikke så lyserøde. Vi er ikke så udskylsige, og vi er ikke søde perleveninder der sludre over en kop kaffe.. Vi er pisse klamme, egoistiske og modbydelige mod os selv, jer og hinanden.
Og når man først kommer dertil, så ved man at man har fundet veninder for livet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar